Style

Zo ga je stijlvol en (nóg) liever sporten!

Steffie Docx - stylepoint.be | Sylvie Sports Collection

We zijn niet altijd even gemotiveerd om te gaan sporten. Hunkemöller heeft daar iets op gevonden en pakt dit jaar uit met de Sylvie Sports Collection. Misschien is dit het zetje dat je nodig hebt om deze sportieve stap toch te zetten. Ik was alvast meteen verkocht toen ik de collectie zag.

Steffie Docx - stylepoint.be | Sylvie Sports Collection

Want sporten is gezond!

Een tijdje geleden ging ik regelmatig joggen. Ik liep 3 maal per week, telkens ongeveer 5 km. Tijdens de wintermaanden vind ik het enorm moeilijk om dit ritme aan te houden. Het is koud en ’s avonds vroeg donker. Toch zou ik graag wat regelmatiger gaan sporten in de winter. Daarom leek het me een goed idee om vanaf januari weer te gaan fitnessen. Zo hoef ik niet telkens buiten te sporten en onderhoud ik mijn conditie. Sporten heeft zoveel voordelen. Je ontspant, je ziet er beter uit en voelt je sterker. Daarnaast ben je energieker en slaap je beter. Allemaal redenen om NU die joggingbroek aan te trekken!

Stijlvol sporten

Als dat je nog niet voldoende motiveert, heb ik nog een extra tip voor jou. Ik merk dat er vaak minder aandacht wordt besteed aan sportkledij. “Hé, het is toch maar sportkledij?”, kan je denken. Neen, helemaal niet! Stijlvolle sportkledij kan juist motiverend werken. Als je leuke sportkledij draagt, voel je je beter in je vel, ben je zelfzeker en ga je automatisch liever sporten. Bovendien kan je zo misschien ook nog die knappe hunk van de fitness aan de haak slaan. Twee vliegen in één klap dus.

Steffie Docx - stylepoint.be | Sylvie Sports Collection

Sylvie Sports Collection

De Sylvie Sports Collection van Hunkemöller ligt nu in de winkel en ziet er fantastisch uit. Het is een elegante en toch sportieve lijn. Vrouwelijke kleuren, zachte stoffen, rosé details… Het zijn maar enkele woorden om de collectie te omschrijven. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Hunkemöller!

Steffie Docx - stylepoint.be | Sylvie Sports Collection
Steffie Docx - stylepoint.be | Sylvie Sports Collection

Sport BH: € 34,99 | Legging: € 39,99 | Jasje: € 49,99 | Top: € 32,99

Misschien vind je dit ook wel leuk ...

2 Reacties

Schrijf een reactie

Solve : *
24 ⁄ 4 =