Style

Trend: oversized met blote schouders

In deze post kon je al lezen dat topjes en blouses met blote schouders helemaal in zijn. Ik heb ze al voorbij zien komen in verschillende versies: lang, kort, aanpassend, oversized… En van deze laatste versie ben ik helemaal weg!

Een oversized blouse met blote schouders toont weinig vormen. Dat klopt. Maar door de blote schouders heeft ze toch iets verleidelijks. Omdat de blouse op zich weinig doet voor je bovenlichaam is het belangrijk om de rest van je lichaam positief te benadrukken. Combineer daarom de blouse met een aanpassende broek of een korte short. Een paar high heels zorgt ervoor dat je benen verlengd worden en er slanker uitzien. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een leuk sandaaltje of een toffe sneaker. Om je outfit op te fleuren kan je ofwel lange oorbellen ofwel een kortere ketting dragen. De combinatie van deze twee is too much. 

Ik heb mijn blouse gevonden bij Bobo in Tremelo. Ik koos voor een babyblauwe variant met een witte krijtstreep. Hier las je al dat blauw en roze dé topkleuren zijn van dit seizoen. Wat ik zo leuk vind aan de blouse is dat ze achteraan wat langer is. Dat is dit seizoen ook helemaal hip.

Tip: Hou er rekening mee dat een blouse met blote schouders je schouders verbreedt. Dit is een ideaal kledingstuk als je heupen breder zijn dan je schouders. Zo breng je alles in evenwicht.

Shop de outfit hier …

Misschien vind je dit ook wel leuk ...

Geen reacties

Schrijf een reactie

Solve : *
6 × 27 =