Steffie Docx

Stylepoint

Stylepoint is een bron van inspiratie voor iedereen die van mooie dingen houdt. Ik onthul regelmatig nieuwe stijltips waarmee je zelf aan de slag kan gaan. Zo hoop ik jou te kunnen helpen om je stijlvol en zelfzeker te voelen.

Mijn verhaal

Steffie Docx - stylepoint.be - beige mantel

Iedereen heeft wel wilde dromen. Die dromen zijn er om waargemaakt te worden. Soms moet je even diep ademhalen en er gewoon voor gaan. Dat is wat ik deed en Stylepoint is er het resultaat van.

In 2011 studeerde ik af als Master in de Communicatiewetenschappen en sindsdien runnen mijn vader en ik een bedrijf waar je terecht kan voor het hele computer- en webgebeuren. In mijn job kan ik me volledig uitleven en combineer ik websites maken met online marketing en social media. Toch was ik nog niet helemaal tevreden.

Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik iets wilde creëren maar ik wist nooit helemaal wat. Ik geloof dat je in dat geval moet gaan kijken naar je kinderdromen. Als kind was ik enorm creatief, ontwierp ik tientallen prinsessenjurken en speelde ik net zoals bijna elk meisje met Barbie. Alleen stopte het bij mij meestal bij het uitzoeken en zelf maken van de hipste outfits.

Zo ben ik me na mijn studies gaan verdiepen in beauty en stijl. Ik behaalde een diploma als style coach en ging naast mijn job van start met Stylepoint, mijn eigen stijlbureau. Bij Stylepoint kan iedereen terecht voor leuke stijltips en eerlijk stijladvies. Aan de hand van verschillende analyses ga ik na welke kleuren het beste bij jou passen en welke kledingstukken je sterke punten naar boven halen. Zo gaan we samen op zoek naar de beste versie van jezelf.

Met mijn achtergrond in communicatie, webdesign, marketing en social media was de stap al snel gezet naar een eigen blog. Stylepoint is zo een blog geworden met leuke stijltips en boordevol inspiratie. Eigenlijk gaat Stylepoint over alle mooie dingen in het leven.

Naast mijn job, mijn bezigheden als style coach en blog probeer ik regelmatig te sporten, doe ik af en toe modellenwerk, maak ik tijd om zelf kledij en accessoires te maken en hou ik er ook nog een sociaal leven op na. Zoals zovelen onder jullie heb ik dus een druk maar boeiend leven en is het niet altijd eenvoudig om het perfecte evenwicht te vinden. Toch vind ik het belangrijk om tijd te maken voor de leuke dingen in het leven. Dit zorgt ervoor dat je je goed in je vel voelt. En dat zie je aan de buitenkant.

Ik wens je veel leesplezier en stijlvolle momenten toe.

Xx Steffie