Lifestyle

Start je zomer in stijl met #ROXYFITNESS

Op zondag 9 juli organiseert Roxy een hip girls-only event op het strand van Bredene. Ideaal voor een sportief dagje uit met vriendinnen. Goed nieuws want het wordt prachtig weer! Een goede reden om je favoriete bikini en beach wear boven te halen dus.

#ROXYFITNESS wordt een cocktail van Yoga, Running en Stand Up Paddle (SUP). Je kan deelnemen aan één, twee of drie activiteiten. Na sessies in de Verenigde Staten, Barcelona, Marseille en Biarritz komt ROXY nu ook naar onze kust.

HET PROGRAMMA
YOGA (60 MIN)
Ik geloof dat je ondertussen weet dat ik een enorme Yoga-fan ben. Er is niets zo ontspannend als je dag beginnen met een heerlijke portie me-time. Je kan best geloven dat ik helemaal enthousiast werd toen ik hoorde dat de ROXY yogasessie op het strand plaatsvindt. Voeten in het zand, rustgevende zeegeluiden en het zonnetje. En… Je krijgt een ROXY handdoek cadeau! Perfect start of the day!

RUN (5 KM)
Nadien kan je deelnemen aan een verkwikkende loopsessie doorheen de duinen en langs het strand. Het lijkt me heerlijk om hieraan deel te nemen. Een extra motivatie nodig? Indien je je waagt aan de 5 km run word je beloond voor je inzet met een extra ROXY pet.

SUP
Een sessie SUP staat al eventjes op mijn bucket list. SUP staat voor Stand Up Paddle. Dit is een opkomende trend waarbij je jezelf voortbeweegt op een grote surfplank met een peddel. Tijdens #ROXYFITNESS kan je deelnemen aan een initiatie SUP met begeleiding. Ik ben enorm benieuwd!

Er zullen bovendien veel leuke randactiviteiten zijn zoals drank- en eetstandjes en massages aan €1 per minuut om Think Pink te steunen. Een goed doel steunen was nog nooit zo aangenaam geloof ik.

Dames die hun eigen grenzen willen aftasten of samen met vriendinnen een nieuwe activiteit willen leren kennen kunnen zich inschrijven via http://tiny.cc/ROXYFITNESS2017. Deelname kost slechts € 10 (in ruil krijg je bovenop je goodies ook een bon van ROXY t.w.v. € 10). Ontvangst en start programma vanaf 9u aan Twins Club, Strandpost 1, 8450 Bredene.

Laat me zeker iets weten als je komt! Ik heb er alvast superveel zin in. See you at #ROXYFITNESS.

Misschien vind je dit ook wel leuk ...

Geen reacties

Schrijf een reactie

Solve : *
9 ⁄ 1 =