Style

Sneakers on Sunday

Steffie Docx - stylepoint.be | Outfit voor in de stad

Op zondag mag je lekker doen wat je wil. Of je nu gezellig series wil kijken, eropuit wil trekken, wil sporten of een hele dag in pyjama wil niksen… Op zondag kan het allemaal.

Deze outfit is ideaal om een dagje naar de stad te gaan in de winter. Comfy sneakers, een leuk topje, een cosy gebreide vest, een opvallend accessoire en een warme parka. Met deze outfit ben je werkelijk voorbereid op alles. Lange wandelingen? Check! Koude? Check! Regen? Check! Leuke ontmoetingen? Check! Kortom, je bent helemaal klaar om de stad te ontdekken. Bovendien zie je er trendy uit want sneakers, een vest in Bernadette-stijl en een parka zijn must-haves deze winter. Ga je nadien nog gezellig op stap? Trek een paar hippe pumps aan en je bent klaar om de avond elegant te trotseren.

Steffie Docx - stylepoint.be | Anine Bing sneakers

Sneakers: Anine Bing – bij Pand 1

Comfy sneakers

De sneakers van Anine Bing zijn een echte aanrader. Ze zien er fantastisch uit en zitten erg comfortabel. Draag een ballerinasokje en zorg ervoor dat je enkel ontbloot is. Dit ziet er hip uit. Let wel op: Als je korte benen hebt, lijken je benen hierdoor nog wat korter.

Steffie Docx - stylepoint.be | Outfit voor in de stad

Gebreide vest: Handmade by Steffie | Armband: Buba – bij Pand 1 | Broek: Zara | Top: Scapa sports – bij HelouParka: Bobo | Tas: Michael Kors

Gebreide vest

Een gebreide vest is ideaal om je warm te houden in de winter. Deze vest breide ik zelf. Hier vind je een artikel waarin ik je uitleg hoe je dat doet. Wist je dat zelfgebreide stuks warmer zijn omdat ze onregelmatiger gebreid zijn?

Arm candy

Een leuk accessoire maakt je outfit compleet. Hier draag ik een armband van Buba. Ik ben helemaal gek op deze armbanden. Ze bestaan in verschillende kleuren en zien er erg vrouwelijk uit. Ik geef je nog een tip mee. Stem je outfit af op de kleuren van je armband of zorg ervoor dat de accentkleur terugkeert in je kledij of tas. Zo lijkt het alsof je lang hebt nagedacht over je outfit.

Parka

Parka’s zijn helemaal in deze winter. Ze zijn makkelijk te combineren en houden je lekker warm. Je vindt ze in alle kleuren en vormen: effen, met print, met lederen details, met of zonder bont, kort of lang, … Kies een parka die bij je stijl past.

Misschien vind je dit ook wel leuk ...

Geen reacties

Schrijf een reactie

Solve : *
35 ⁄ 7 =