Beauty

Park Avenue: 5 x felle lentelipstick

Enkele jaren geleden werkte in het cosmeticabedrijf waar onder andere 2B en Park Avenue worden geproduceerd. Ik deed er de marketing en PR. Omdat ik daar zo’n toffe collega’s had, ga ik nog geregeld langs om even bij te praten. Zo blijf ik meteen ook op de hoogte van de laatste nieuwe productjes. Erg leuk!

Vorige week kwam ik er een lippaletje van Park Avenue tegen dat ik heel graag wou testen: Million Colours 02. De kleuren zagen er zo fris en helder uit. Vandaag deel ik dan ook graag mijn ervaringen met jullie.

Het palet bestaat uit vijf tinten: zachtroze, fuchsia, koraalrood, rozerood en bordeaux. De lipsticks hebben een crèmeachtige structuur en een fantastische pigmentatie. De kleur die je op het paletje ziet is meteen ook de kleur die je op je lippen krijgt. Er zit een borsteltje bij om de lipstick aan te brengen.

Welke tint is het meest geschikt voor jou?

  • Lentetype: koraalrood of rozerood
  • Zomertype: zachtroze
  • Herfsttype: koraalrood of bordeaux
  • Wintertype: fuchsia, rozerood of bordeaux

Weet je niet welk type je bent? Ontdek het in dit artikel.

Park Avenue, Million Colours 02 | Zachtroze

Park Avenue, Million Colours 02 | Fuchsia

Park Avenue, Million Colours 02 | Koraalrood

Park Avenue, Million Colours 02 | Rozerood

Park Avenue, Million Colours 02 | Bordeaux

Park Avenue vind je bij Di.

Misschien vind je dit ook wel leuk ...

Geen reacties

Schrijf een reactie

Solve : *
11 × 7 =