Trends

Instant happiness met deze felle pomponnetjes en tassels

Krijg jij ook zo’n instant happy gevoel bij het zien van kleurrijke tassels en pomponnetjes?

Als dat zo is, heb je geluk want deze zomer zie je ze in allerlei vormen: oorbellen, kettingen, sandaaltjes, … Je kan het zo gek niet bedenken.

Vorige week ging ik een dagje naar Herentals om te genieten van een lekkere Gin Tonic bij Gin&More (Daar vind je trouwens meer dan 250 verschillende Gin Tonics op de kaart. Een echte aanrader als je in de buurt bent!)  en om een beetje te shoppen. Omdat een kledingstuk met pomponnetjes hoog op mijn wish list stond, ging ik op jacht in de winkelstraten van Herentals. Ik ging langs bij O’det en vond daar exact wat ik in gedachten had: allemaal leuke topjes, jurkjes en accessoires met vrolijke pomponnetjes en tassels. Het werd een moeilijke keuze.

Jurk: O’det

Topje: O’det

Topje: O’det

Topje: O’det

Hoe combineren?

Fluo accenten zijn vrij opvallend. Hou daarom de rest van je outfit rustig. Kies bijvoorbeeld voor een boven- en onderstuk in dezelfde tint. Zo laat je de kleurrijke accenten er meteen uitspringen. Wat je wel kan doen, is een kleurtje van een pompon of tassel laten terugkeren in een ander kledingstuk of accessoire. Zo lijkt het alsof je goed hebt nagedacht over je outfit.

Horloge: Michael Kors | Armband: Mya Bay

Tasje: O’det

Topje: O’det

Geen reacties

Schrijf een reactie

Solve : *
20 + 3 =