Lifestyle

Happen op het HAP food truck festival

HAP festival

Dit weekend landde het HAP festival vlakbij een charmant kasteeltje in Heist-op-den-Berg. De setting was alvast prachtig. Omdat ik zelf in Heist-op-den-Berg woon, wou ik graag een kijkje gaan nemen. En als er lekker te eten valt, ben ik er sowieso graag bij.

HAP festival
HAP festival

HAP festival

Zaterdagavond was ik helemaal klaar om te happen. Het was best frisjes. Wat een contrast met de vorige zwoele dagen! Ik koos dan maar voor een warme outfit: een lederen jasje, skinny jeans en comfy sneakers.

Er heerste een gezellige drukte en ik werd meteen meegevoerd naar zuiderse sferen: overal vrolijke kleurtjes, prachtige bloemen en planten, picknickdekentjes, sfeerverlichting, gezellige zithoekjes en unieke vintage elementen. Verschillende food trucks met allemaal lekkers omringden een overdekte tent. Met dit koude weer was ik dankbaar voor dat laatste. Want in de tent kon je de gerechtjes opeten terwijl een dj vintage beats speelde. Dit weekend speelden er ook regelmatig akoestische muzikanten.

HAP festival
HAP festival
HAP festival
HAP festival
HAP festival

Concept

Het concept is eenvoudig. De toegang tot het food truck festival is volledig gratis. Aan de kassa kan je dan bonnetjes kopen waarmee je kan betalen aan de mobiele keukentjes.

Nom nom …

Ik koos voor een lekkere pasta di Campo van Campo’s Food Truck. Dries is de eigenaar van deze food truck en al een tijdje een vriend van mij. Hij koos voor de Italiaanse keuken omdat hij hier helemaal gek op is. Dit was het ideale moment om enkele gerechtjes te proeven. Zijn gerechtjes zagen er niet alleen fantastisch uit maar smaakten ook erg lekker. Nadien nam ik nog een kaaskroketje en sloot ik af met een portie churros. Nom nom!

HAP festival - Campo's foodtruck
HAP festival
HAP festival
HAP festival
HAP festival
HAP festival

Je kan nog tot en met maandag 16 mei langsgaan op het HAP festival. Nadien verhuist HAP naar andere plaatsen. Een overzicht vind je hier.

 

Place to be in Heist-op-den-Berg: Hof van Riemen, zat. 14 – zon. 15 – ma. 16 mei, van 12u00 tot 22u00

Misschien vind je dit ook wel leuk ...

Geen reacties

Schrijf een reactie

Solve : *
4 + 2 =