Lifestyle Style

Hallo! Hier ben ik dan!

Steffie Docx - stylepoint.be - jeanshemd & bontjasje

Steffie?

Hier ben ik dan! Mijn naam is Steffie Docx. Ik ben style coach én de eigenares van Stylepoint. Ik woon in Antwerpen en hou van stijlvolle dingen, lekker uit eten gaan, shoppen, Gin & Tonic, creatief zijn, fotograferen en reizen.

Stylepoint?

Ik heb altijd al iets willen creëren maar ik wist nooit precies wat. Tot ik op een dag besloot om de wereld een stukje stijlvoller te maken door met mijn eigen stijlbureau van start te gaan. Het leek me leuk om mijn ervaringen en tips met jullie te delen via een blog. Zo kan ook jij het beste uit jezelf halen en een stijlvol leven leiden.

Stylepoint wordt een blog met leuke stijltips en boordevol inspiratie. Eigenlijk gaat Stylepoint over alle mooie dingen in het leven.

Ik wens je veel leesplezier en stijlvolle momenten toe.

Xx Steffie

Misschien vind je dit ook wel leuk ...

Geen reacties

Schrijf een reactie

Solve : *
26 ⁄ 13 =