Figuur- en stijlanalyse

Wat is een figuuranalyse en een stijlanalyse?

Hou van jezelf

Iedereen is uniek en gelukkig maar. Wees trots op je lichaam, welke vorm het ook heeft. Het is een fantastische machine die waanzinnige dingen doet. Echt.

Ons geheimpje

Toch zijn we soms niet helemaal tevreden met ons silhouet. Het leuke nieuws is dat er trucjes bestaan om je figuur optisch te corrigeren. Wil je langere benen, een grotere boezem of een smallere taille? Tijdens een figuuranalyse verklap ik je alle geheimpjes om jouw lichaam in evenwicht te brengen. Ik leer je hoe je die geweldige pluspunten uitspeelt en hoe je die kleine minpuntjes verbergt.

Ga stijlvol door het leven.

Na de figuuranalyse zoeken we samen naar een stijl die bij jou past. Stijl en mode zijn twee verschillende dingen. Coco Chanel zei ooit: “Fashion fades, only style remains the same.”. En gelijk had ze. Stijl hebben betekent dat je weet wat bij je lichaam en persoonlijkheid past en waarom. Het is iets waar anderen je aan kunnen herkennen. Toch kan je tegelijk stijlvol en trendy zijn. Je moet er gewoon voor zorgen dat je de trends stijlvol weet toe te passen.

Foto op stylepoint.be van een lintmeter tijdens een figuuranalyse.Wat leer ik jou tijdens een figuuranalyse en stijlanalyse?

  • Over welk silhouet beschik je?
  • Hoe benadruk je je pluspunten en camoufleer je je minpunten?
  • Welke optische effecten zijn voor jou van toepassing?
  • Welke haarsnit is geschikt voor je gelaatsvorm?
  • Welke accessoires passen bij je lichaam en stijl?
  • Welke stijl past bij jou?

Heb je interesse? Stuur me een mailtje op style@stylepoint.be.