Lifestyle

BRUT: nieuwe hotspot @ Aarschot

Dit weekend vond de opening van een nieuwe damesboetiek in Aarschot plaats. BRUT heet die. En of het ‘brut’ was! Want de opening ging niet onopgemerkt voorbij. Vrijdagavond was ik uitgenodigd op de spetterende openingsparty. Frisse bubbels, heerlijke cupcakes, fantastische muziek en een collectie om ‘u’ tegen te zeggen… Dit zijn maar enkele woorden om deze onvergetelijke avond te beschrijven.

Ik was uitgenodigd door Kristien, de eigenares van BRUT. Ik ontmoette haar enkele jaren geleden tijdens mijn opleiding tot imagostyliste. We hadden meteen een klik. En dat kwam niet alleen door het feit dat we beiden net een hartverscheurende relatiebreuk te verwerken hadden. Oké, we hebben vaak bij elkaar uitgehuild maar er was meer. Er was zo’n onverklaarbare vibe tussen ons. En dat gevoel was er ook bij Janna. Samen vormden we ‘Team Style’. Na de opleiding zouden we samen de wereld stijlvoller maken. Dat was onze missie. ‘Team Style’ to the rescue!

Janna, Steffie & Kristien

Maxidress Samsøe & Samsøe

We spreken nog regelmatig af maar uiteindelijk gingen we toch elk onze eigen weg. Ik ging van start met Stylepoint en Kristien opende net haar eigen damesboetiek. En Janna… Zij steunt ons onvoorwaardelijk door dik en dun. Zo zijn we toch nog een beetje ‘Team Style’!

BRUT

Soit. Ik vind de kledingzaak van Kristien echt geweldig. En dat is niet alleen omdat ze een erg goede vriendin is. Ze verkoopt superleuke kleding: Samsøe & Samsøe, Minimum, Nana Judu, Somedays Lovin, Goldie, Gestuz, O’ren, Traffic People, Sugar Hill Boutique, The Fifth Label, CMEO Collective, Orion & Bonsui. Dit zijn stuk voor stuk merken die jong en oud kunnen bekoren. Ik kon niet weerstaan aan een lange jurk van Samsøe & Samsøe. De jurk is achteraan diep uitgesneden en is afgewerkt met kanten details.

Ik zocht naar een mix van nonchalant chique, stoer en boho. Zo kan je BRUT dan ook omschrijven.

Kristien Haepers – eigenares BRUT

BRUT is zeker een aanrader. Mocht je dus een shoppingtripje naar Aarschot gepland hebben, dan kan je deze nieuwe boetiek eens gaan verkennen. En doe Kristien zeker de groetjes van mij!

Adres: Diestsestraat 6, 3200 Aarschot

Misschien vind je dit ook wel leuk ...

Geen reacties

Schrijf een reactie

Solve : *
17 + 14 =