Style

Belgique Belchique

Steffie Docx - stylepoint.be | Belgique Belchique

De nieuwe sweaters van O’rèn zijn helemaal top! Ik heb mijn ‘Belgique Belchique’ sweater kunnen bemachtigen bij BRUT in Aarschot. Snel zijn is de boodschap want de sweaters zijn razend populair!

Er bestaan twee varianten: een aanpassende en een oversized of boyfriend versie. De witte trui met zwarte details is een voorbeeld van zo’n boyfriend sweater en die zit duidelijk losser bij de schouders. Ik wil je ook nog even meegeven dat de maten vrij klein uitvallen. Zelf draag ik een small in het aanpassende model en deze zit vrij strak bij de schouders en de armen. In de oversized sweater heb ik een x-small.

Belgique Belchique

Na lang twijfelen heb ik gekozen voor het lichtgrijze model met zilveren pailletten op de mouwen en een donkergrijze opdruk ‘BELGIQUE BELCHIQUE’. De witte oversized trui vind ik ook geweldig maar het lossere model staat me net iets minder goed.

Op dit moment draag ik mijn O’rèn sweater het liefst met een donkergrijze of zwarte skinny jeans, een lederen jasje en high heels. Ik hou wel van dit contrast: een stoere lederen vest met een paar elegante vrouwelijke pumps. In de zomer staat zo’n sweater ook heel leuk met een rokje. Stop dan een stukje van de sweater in je rokje voor een nonchalante en toch stijlvolle look.

Steffie Docx - stylepoint.be | Belgique Belchique

Misschien vind je dit ook wel leuk ...

1 Reactie

Schrijf een reactie

Solve : *
13 × 30 =